Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

the green agency

TEAM

Véronique Dhaens

veronique@brandsenses.be

Greenbird

In het Account team staat Véronique elke dag met een glimlach voor jullie klaar. Bij de grootste consumentenmerken van België bouwde ze haar expertise in algemene brand marketing op. Met kennis van retail promoties, product innovaties, lokale sampling en nationale merkactivaties, zit ze nu bij Brand Senses aan de andere kant van de tafel.
Ze speelt in op de noden van de klant en begeleidt jouw project met professionele aanpak. Altijd nieuwsgierig en niet snel afgeschrikt denkt ze met fris enthousiasme mee voor een succesvolle lancering of geslaagde campagne!

Na de uren snuift Véronique vaak de cultuur op in haar thuisstad Gent, maar ze trekt er ook graag op uit voor een portie avontuur. Deze buitensportster laadt haar energie weer helemaal op in de omgeving van bergen of een trektocht in de vrije natuur.

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.