Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

World Ports Sustainable Program

Haven van Antwerpen

2018

The Challenge

De Haven van Antwerpen rapporteert haar duurzaamheidsinspanningen over tien diverse domeinen via een volledig gedocumenteerd verslag. Brand Senses werd gevraagd om dit op een creatieve, bevattelijke en aantrekkelijke manier te vertalen naar een geanimeerd filmpje van 60 seconden. Belangrijk: de koppeling maken naar de vijf pijlers future-proof infrastructure, climate & energy, social integrations of ports, safety & security, governance & ethics en de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties (SDG’s).

Het filmpje moest op een eenvoudige manier in de verf zetten dat de Haven van Antwerpen goed informeert en open communiceert. Nog een vereiste: de betrokkenheid en het draagvlak van alle betrokkenen vergroten. Tenslotte wil de Haven alle bedrijven en partners aanzetten en verder stimuleren tot duurzaam ondernemen.

Op 22 en 23 maart 2018 werd in wereldprimeur het World Ports Sustainable Program (WPSP) gelanceerd in de Haven van Antwerpen. Brand Senses stond in voor de communicatie, het campagnebeeld en de eventwebsite.

Green Idea

Voor het campagnebeeld lieten we ons inspireren door de architectuur van het Havenhuis van Zaha Hadid. Het werd stilistisch vormgegeven in de 17 SDG-kleuren. De infinitylijnen staan symbool voor de wereldwijde verbinding rond dit duurzaamheidsprogramma.

Groovy Love

We nodigden de internationale havenautoriteiten, leden van havenorganisaties, CEO’s, vertegenwoordigers en CSR-managers, stakeholders en politici uit om het World Ports Sustainable Program te onderschrijven. In het prachtige kader van het Havenhuis van Antwerpen.

Op de eventwebsite werden naast het programma en praktische info ook de keynotes van alle gerenomeerde, internationale sprekers ter beschikking gesteld. De plechtige ondertekening van de WPSP-declaration rondde het congres af.

Great results

Het duurzaamheidsverslag kan geraadpleegd worden via: www.duurzamehavenvanantwerpen.be

 

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.