Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

Van duurzaamheidsscan naar circulair plan

Atelier Noterman

2018

The Challenge

Atelier Noterman ontwerpt en produceert kwalitatieve chino’s en jeansbroeken met een bijzondere afwerking. De Kluisbergse broekenspecialist kiest al jaar en dag voor mode die de tand des tijds doorstaat. Om de kansen in hun productieproces in kaart te brengen en de cyclus verder te verduurzamen, klopten de broers Noterman bij ons aan voor een duurzaamheidsscan.

De zaakvoerders van Atelier Noterman zijn bezield door duurzame mode. Ze willen inspelen op trends zonder toe te geven aan stijl of kwaliteit. Daarbij willen ze rekening houden met de impact van hun productieproces op het milieu, hun medewerkers en de maatschappij. Samen met de marketingmanager en strateeg brengen we hun inspanningen in kaart ter voorbereiding op het Close The Loop-plan van Flanders DC, dat hen begeleidt naar een circulair bedrijfsmodel. We kozen acht thema’s waarop we verder inzoomen tijdens de scan; de informatie wordt momenteel druk vergaard en binnenkort door MVO-expert Jo verwerkt tot een samenhangend verslag.

Een duurzamer beleid begint bij een duurzaamheidsscan. Krijg jij ook graag een overzicht van de maatregelen en kansen binnen jouw bedrijf? Contacteer dan MVO-consulent Jo op 09 336 78 93 of via jo@brandsenses.be voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.