Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

Straffe totaalaannemer, sterke nieuwe strategie

Victor

2018

The Challenge

Victor, het renovatiebedrijf van Durabrik, herwaardeert bestaande woningen volgens de wensen van de (nieuwe) eigenaars. De betonstop luidt immers het einde van het verkavelingstijdperk in. Het hedendaagse, duurzame wonen speelt zich af in bestaande kernen: steden en dorpen.

Sowieso iets waar wij bij Brand Senses volledig achter staan. Toen Durabrik ons vroeg om de communicatie meer af te stemmen op hun doelpubliek zagen wij dit meteen zitten.

Green Idea

Tijdens een intens strategisch traject waar het volledige team van Victor bij betrokken werd, zochten we de reden waarom mensen wensen te verbouwen. Dit bleek een mix te zijn van verwachtingen en behoeften: meer comfort, functionaliteit, het ecologische aspect, en het bewaren en vergroten van de authenticiteit.

Vanuit deze vier segmenten gaan communiceren bleek een krachtig plan.

Een ander waardevol besluit: het professionele advies van en de zorgeloze opvolging door Victor meer naar voor schuiven, via heel stijlvolle en minder zeemzoete communicatie.

Groovy Love

De eerste resultaten van deze nieuwe strategie: een nagelnieuw belevingsmagazine en een aantrekkelijke beursstand voor Batibouw 2018.

Great results

Er werden al 2000 magazines verdeeld. De beursstand was een prachtige verschijning op Batibouw 2018. Beide werden zowel door onze klant als door de bezoekers bijzonder positief ontvangen.

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.