Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

MVO-rapport voor een duurzaam beleid

Astra Sweets

2018

The Challenge

Astra Sweets investeert in kwaliteit, in variatie én in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om dat sterk te maken, contacteerde de snoepgoedproducent Brand Senses voor een uitgebreid duurzaamheidsrapport.

Astra Sweets maakt snoep in alle vormen en maten voor de Belgische en Nederlandse markt. De producent speelt in op nieuwe trends om de smaakbeleving van snoepers te bevorderen. Daarbij wil hij efficiënt gebruikmaken van productiemiddelen en grondstoffen en stelt hij zijn bedrijfsprocessen continu bij met respect voor alle stakeholders.

Met beslissingnemers uit de afdelingen Hr, Kwaliteit, Operations, Marketing, Finance en de CEO kozen we de thema’s die de kapstok zouden vormen van het MVO-rapport. De informatie die alle medewerkers verzamelden, namen we op in een samenhangend verslag met ruimte voor doelstellingen, maatregelen en indicatoren. Zo gaven we vorm aan een rapport op basis van acht thema’s die de duurzaamheidsclaim van de producent staven. Dat smaakt naar meer! De producent heeft intussen de basis gelegd voor een duurzaam bedrijfsbeleid.

Een duurzaamheidsrapport geeft richting aan je bedrijf, marketing en communicatie. Interesse? Contacteer MVO-consulent Jo via 09 336 78 93 of jo@brandsenses.be.

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.