Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

Investeren met impact!

Incofin cvso

2018

The Challenge

Eind 2016 maakten we kennis met Incofin cvso. Op dat moment konden we raden naar de betekenis van deze afkorting. Ondertussen kennen we ze maar al te goed: ‘coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk’. Dat in alle communicatie duiden, is niet het beste idee. En dan nog, wat wil het nu precies zeggen?

Na een kennismakingsgesprek kwamen we al snel de krachtige betekenis van deze afkorting te weten. Incofin cvso is een ethisch investeringsfonds met impact: doe iets moois voor jezelf en voor microbedrijven en ondernemers in ontwikkelingslanden!

Maar hoe communiceer je dit in godsnaam naar het brede publiek?

Green Idea

Na heel wat brainstormsessies, strategische vergaderingen, overlegmoment met de Raad van Bestuur en het investeringscomité, … begrepen we het DNA van dit product. We werkten een nieuwe propositie uit en gaven Incofin cvso een nieuw gelaat. Klaar om aan iedereen getoond te worden!

Groovy Love

Wij werken graag op lange termijn met onze klanten. Het bleef dan ook niet bij deze strategische oefening en eerste grafische uitwerking. We lanceerden een conversion driven website, rolden eind 2017 een volledige mediacampagne uit (radio – print – online), werken aan een nieuwe brochure, …

Great results

De mediacampagne werd een groot succes met meer dan 300 nieuwe aandeelhouders. Eind 2017 werd dan ook de kaap van de 2000 aandeelhouders overschreden. Deze zorgen er samen voor dat meer dan 3.000.000 ondernemers gesteund worden in het vervullen van hun dromen. Kleine investering, grote impact!

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons