Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

Bank voor het leven!

vdk bank

2018

The Challenge

Na een succesvolle rebranding in 2017 streeft vdk bank ernaar om haar duurzame en ethische waarden op een creatieve manier te communiceren. Een perfecte match met Brand Senses, en dus kiest vdk bank ons als vaste communicatiepartner. ‘Buzze geven’ zeggen ze in Gent, thuishaven van vdk bank, en dat is wat wij sindsdien met volle goesting doen!

Green Idea

Vdk bank groeit, maar verliest nooit het persoonlijke contact met haar klanten uit het oog. Daarom investeren ze fors in hun lokale kantoren en streven ze ernaar om de naamsbekendheid in West-Vlaanderen, Antwerpen, Mechelen en Leuven te verhogen. Onze aanpak sluit hier naadloos bij aan: onze gerichte imago- en mediacampagnes maken duidelijk waar vdk bank voor staat, zodat meer mensen hun weg vinden naar hun lokale vdk-kantoor voor advies op maat.

Hun thuishaven, de as Gent-Eeklo, maakt uiteraard ook deel uit van ons communicatieplan!

Groovy Love

We kwamen reeds met een waaier aan leuke acties op de proppen: een ‘vdk-tje doen’ is ondertussen een begrip geworden op ons kantoor. Een tipje van de sluier: van een fotoshoot met de KAA Gent-spelers ter ere van het 30-jarige sponsorship, een eerste deelname aan de BIS-beurs, testimonials van klanten, nieuwe raamaffiches, tot een waar ‘vdkaartspel’, etc.

 

 

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.