Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

the green agency

FUCK living on Mars!

FUCK living on Mars!

FUCK Living on Mars!

Dat is ons statement. En gelukkig staan we hierin niet alleen.

Duurzaam ondernemen is hét antwoord op de grote uitdagingen van vandaag. Wij helpen bedrijven en organisaties om maatschappelijk relevant te blijven, en dit vooral goed te communiceren. Hoe kan jij de concurrentie te ‘groen’ af zijn? Je leest er alles over in ons fonkelnieuw boek met tal van inspiratievolle tips, positieve verhalen en creatieve inzichten over een duurzame aanpak.

In het boek vind je niet alleen onze visie, maar ook de inzichten van mensen, bedrijven en merken die ons nauw aan het hart liggen en begaan zijn met onze planeet en alles wat erop leeft. Stuk voor stuk hebben zij een bijdrage geleverd die onze boodschap nog krachtiger in de verf zet!

En ja hoor! Wat dacht je? Onze publicatie is duurzaam uitgevoerd. Hopelijk vind je onze visie de moeite waard om te bewaren of te delen. Maar vind je het maar niets, dan stop je het gewoon in de grond. Het agrarisch landbouwmateriaal waaruit het boek is gemaakt, is volledig verteerbaar. En uit de zaadjes komen bekoorlijke planten tevoorschijn.

#fucklivingonmars

FUCK living on Mars!

Geboeid door ons groen verhaal?

Hebben we een zaadje gezaaid? Prima, dan kan jij er onmiddellijk mee aan de slag.

Hoe groeit jouw Mirabilis japala uit tot een grote, geurende Wonderbloem met verschillende bloemkleuren omringd door nachtvlinders?

Mirabilis jalapa kan vanaf april binnen gezaaid worden, ofwel in mei buiten uitgezaaid of uitgeplant worden. De eerste bloemen komen in juli tevoorschijn en de plant bloeit tot in oktober. De bloemen verspreiden een heerlijke, zuiderse geur, waar ook nachtvlinders dol op zijn.

De bloemen van de Nachtschone gaan maar in de namiddag en avond open. Vandaar komt ook de volksnaam ‘het vier uur klokje’.

Mirabilis japala is niet winterhard. Na de eerste vorst haal je de wortelknol best uit de grond, om hem tijdens de winter vorstvrij en droog te laten overwinteren. In het voorjaar (mei) kan hij weer uitgeplant worden en verder doorgroeien.

De plant is snelgroeiend, sterk vertakkend en groeit 60 tot 90 cm hoog. De kleur varieert van karmijnrood naar geel en wit.

Succes met jouw groene beleving!

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.