Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

the green agency

Consulting

Wees de concurrentie
te groen af

Duurzaam ondernemen is hét antwoord op de grote uitdagingen van vandaag. Brand Senses helpt bedrijven en organisaties om maatschappelijk relevant te zijn en te blijven. Hoe kan jij de concurrentie te groen af zijn? Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt dat jouw bedrijfs-, milieu- en maatschappelijke winst in evenwicht zijn en elkaar versterken. Nu en in de toekomst.

Driedubbele winst:
economisch, sociaal
en ecologisch

Wij adviseren en begeleiden bedrijven en organisaties op een eenvoudige, begrijpbare manier. Alles start met een doorlichting via een meetsysteem en de bundeling van alle kritische data. Waar sta je vandaag? Vanuit deze analyse volgen strategische aanbevelingen en bekijken we samen de impact van jouw duurzame bedrijfsmodel. Waarmee bekomen we een sterk concurrentievoordeel? We helpen je concrete milieu-, economische en sociale winst te realiseren.

Voor dummies

Build commitment met onze workshop
Beleef een inspirerende denk -en doesessie  en bepaal zelf welke trends en topics van belang zijn voor jouw bedrijf.  Finaal krijg je een goed beeld van de kansen en risico’s van MVO en welke thema’s belangrijk zijn. De ideale basis dus voor een gedragen actieplan.

Voor groentjes

Zoom in, zoom out met onze MVO-scan
Je krijgt een overzicht van je sterke en zwakke punten en kent de uitdagingen en de behoeften van je stakeholders. De output is een actieplan  met aanbevelingen en concrete verbeteracties voor het verduurzamen van je bedrijf. Met dit plan ga je over van groentje naar believer…

Voor believers

Stay futureproof met de opmaak van een duurzaamheidsverslag
Communiceer over je inspanningen met een duurzaamheidsverslag. Wij begeleiden je stap voor stap bij de opmaak van jouw duurzaamheidsrapport. Wij zorgen ervoor dat het geschreven is volgens de regels van de kunst (GRI, SDG,…), maar ook dat het gelezen wordt!

De duurzame toekomst
ligt aan je voeten

Je MVO-inspanningen worden een reëel onderdeel van je strategie.

Goed voor positieve resultaten op financieel, menselijk en ecologisch vlak. Je product of dienst wordt maatschappelijk relevant, je bedrijf staat klaar voor een groene toekomst, jij brengt een mooi en uniek verhaal waar een grote doelgroep oren naar heeft. En zo ben je de concurrentie te groen af.

Workshop

Met de workshop zet je de eerste stappen richting MVO en draai je alle neuzen in dezelfde richting.

MVO-scan

Met de scan zet je stappen in de goede richting.

Duurzaamheidsrapport

Met het duurzaamheidsrapport zet je de juiste stappen.

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.