Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

the green agency

Branding

HET PUBLIEK
IS KLAAR VOOR
EEN GROEN VERHAAL

Meer en meer consumenten nemen hun verantwoordelijkheid en kiezen voor anders en beter. Fantastisch nieuws voor jou als duurzame ondernemer, niet? De consument bereiken is niet eenvoudig, maar het kan. Duurzaamheid, het werkt echt! Brand Senses staat je als full service communicatiebureau graag professioneel bij.

WIJ VERTALEN
DUURZAME MERKWAARDEN
NAAR CREATIEVE COMMUNICATIE

Wat is het DNA en de ziel van je bedrijf? Op welke manier maakt je bedrijf een verschil voor klanten en maatschappij? Op basis van een grondige analyse werken we als communicatiebureau samen met jou een groen verhaal uit. Daarna sturen we jouw verhaal de wereld in. Dit kan via een mediacampagne, merkactivatie, e-marketing, evenement, beursstand, winkelcommunicatie, direct marketing, guerilla marketing, pers…

DUURZAME COMMUNICATIE
ALLEEN MAAR
POSITIEVE RESULTATEN

Duurzaam ondernemen is hét antwoord op de grote uitdagingen van vandaag: hernieuwbare energie, respect voor milieu, eerlijke handel, tevreden werknemers… Je bedrijf legt een logisch verband tussen respect voor de planeet en dat wat vandaag belangrijk en aantrekkelijk is voor mensen. Jouw merk is dus klaar om stevig te groeien en zo mee te bouwen aan een betere toekomst.

Recent Werk

Volvo Trucks

Zelfde performantie, 20% minder CO2

vdk bank

Bank voor het leven!

Renewi

Denk Renewi

VLAM

Groen is goed te doen

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons

Groot nieuws

Brand Senses verhuist! Vanaf maandag 1 oktober denken, dromen, creëren we vanuit onze nieuwe loft op Wiedauwkaai 87 in Gent. Loop gerust eens binnen of stuur een kaartje, mail, tweet, InMail, Facebookbericht … Bellen mag ook – aan ons nummer verandert er helemaal niets.