Nederlands | English

Menu sluiten
Nederlands | English
home

home

werk

werk

branding

branding

consulting

consulting

blog

blog

contact

contact

communicatiebureau
voor groene
merkbeleving

Scroll Down
Consulting sketch

Communicatiebureau voor groene merkbeleving

Wij sturen jouw groene verhaal de wereld in. Dit kan via een mediacampagne, merkactivatie, e-marketing, evenement, beursstand, winkelcommunicatie, direct marketing, guerrillamarketing, pers …

Duurzaamheid, het werkt echt!

Adviesbureauvoor maatschappelijk
verantwoord ondernemen

Het publiek is klaar voor een groen verhaal. Maar hoe maakt jouw bedrijf of organisatie echt een verschil voor klanten en de maatschappij? Hoe word of blijf je koploper en ben je de concurrentie te groen af? Via onze MVO-begeleiding (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) vinden we dé link met jouw publiek en een performante toekomst.

Ons MVO-adviesbureau stoomt je klaar voor een succesvolle, duurzame toekomst.

Branding sketch

Fuck living on Mars!

Fuck Living on Mars

Dat is ons statement. En gelukkig staan we hierin niet alleen. Duurzaam ondernemen is hét antwoord op de grote uitdagingen van vandaag.

Recent Werk

Incofin cvso

Investeren met impact!

Provincie West-Vlaanderen

Kick-off Klimaatplan

Groen van bij ons

Beginnersgeluk

Hello bank! Studenten

Hello bank!

Hello step

Team

Account Manager


Art Director


Account manager
copywriter


Jo

MVO Consulent


Strategische account


Account manager creatie


Graphic Design


Account Management


Management


Design
Development


Ons verhaal klopt ook

Kantoor

Energiezuinig kantoor

Het pand waar onze mensen werken werd in 2015 milieuvriendelijk gerenoveerd. Het beantwoordt volledig aan de EPB-eisen waardoor airco overbodig is. Alle apparatuur werkt op 100% groene stroom.

Druk

Duurzame leveranciers

Ook bij de keuze van onze leveranciers zoals drukkerijen, kiezen we bewust voor bedrijven met een duurzaam productieproces of een CO2-neutraal beleid. Ook qua papierkeuze gaan we voor duurzaam bosbeheer en is FSC of PEFC ons advies. Daarnaast geloven we in lange termijnrelaties met leveranciers, ook dat is duurzaamheid. Enkel door goede relaties met onze onderaannemers, kunnen we voor onze klanten de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgen.

Hosting

Groene internethosting

Websites gehost door Brand Senses worden ondergebracht in een energiezuinig datacenter met koeling via de Cold Corridor techniek. Goed voor een energiebesparing van 20 %.

Transport

Ecologisch transport

In de uitvoering van een opdracht, zijn we ook bewust van onze verplaatsingen. Onnodig gebruik van de wagen wordt dus vermeden. Daarnaast vertrouwen we op duurzame koerierdiensten voor onze leveringen.

Bloemen

Duurzame bloemen en planten

We love flowers! Maar de bloemen en planten die we voor brandactivatie, evenementen en beursstanden inzetten, komen van duurzame kwekerijen en zijn gegarandeerd VMS of MPS.

Onthaal

Transparante facturen

We werken met drie vaste uurtarieven (strategie, creatie en begeleiding) die voor elke klant gelijk zijn. Alle collega's registreren dagelijks gedetailleerd hun prestaties. Dit detail wordt ook meteen de bijlage van onze maandelijkse facturatie. Bovendien nemen we geen marge op externe productiekosten. Deze worden één op één doorgerekend. Simpel, transparant en voordelig voor onze klanten.

Contacteer ons Contacteer ons Contacteer ons